28 mei 2020 Gebruikers online: 52
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Westhoff pakt zilver in Dronten

Geplaatst op: 30 december 2019

Tim Pierik, Femke van Beuzekom, Rhodé Westhoff, Gideon Westhoff, Jefta Pierik, Thymen Bleuel, Elyse Zielman, Robin Dunnink, Rick van der Stege en Rixt Tol van Trainingsgroep Het Zwartewater deden mee aan de Oliebollen schaatswedstrijden in Dronten.

Bij deze wedstrijd pakte Gideon Westhoff de zilveren medaille in zijn categorie en een pr op de 300m. Er werd deze avond door meerdere leden van THZ een pr gereden, waarbij de meest opvallende pr’s op naam van de gebroeders Pierik kwamen. Jefta reed een lang begeerde 39er op de 300m, dit betekent plaatsing voor de 500m en Tim reed bijna 4 seconden van zijn 300m af.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.