28 mei 2020 Gebruikers online: 68
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sprekende beelden bij viering De Baak

Geplaatst op: 17 januari 2020

Zondag 26 januari is er om 11.30 uur in de Baak een laagdrempelige viering. Het thema is ‘ Wanneer beelden spreken ‘. Een aantal inwoners van Zwartewaterland hebben een foto, schilderij of tekening uitgezocht met een persoonlijk verhaal . Het verhaal wordt weer gekoppeld aan een lied, passend bij het beeld.

De viering staat open voor iedereen, kerkelijk of niet kerkelijk. Vanaf 11.00 uur is er inloop met koffiedrinken en ontmoeting.

De organisatie heeft voor dit thema gekozen omdat de samenleving steeds meer een beeldcultuur wordt i.p.v. een woordcultuur. “Tegelijk ontdekken wij samen dat beelden hele verschillende reacties kunnen oproepen. Hoe kunnen beelden dan nog samenbindend werken ? Samen met begeleider en kerkelijk werker Mink de Vries gaan we op zoek naar mogelijke antwoorden”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.