19 april 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Met de tapijtwinkel naar klanten toe

Geplaatst op: 30 januari 2020

Het klassieke beeld van klanten die in een winkel vloerbedekking uitzoeken is wat Jeroen Eenkhoorn al jarenlang passé. Met zijn Uwtapijtwinkelthuis.nl speelt hij in op die trend. “Ik kom bij de klanten thuis op het moment dat het hun schikt. Dan zoeken we samen de beste oplossing uit en zelf verzorg ik later de stoffering”, legt de Genemuidenaar uit.

Hij haalt daarmee de nodige stappen uit het proces. “Vroeger ging een klant naar een winkel, waarna de stoffeerder eerst kwam opmeten en weer later kwam hij het tapijt of de vloer leggen. Het adviesgesprek én het opmeten doe ik nu tegelijkertijd. Dat scheelt de klant tijd én geld.”

Bovendien heeft Eenkhoorn niet de huurlasten van een pand of personeel. Ook dat merkt de klant uiteindelijk weer in zijn portemonnee. “Hoge kwaliteit voor een lage prijs”, noemt de ondernemer dat. Hij zit al sinds het begin van deze eeuw in de stofferingen en is na een periode van lichamelijk ongemak weer helemaal terug. “Ik werk door heel Nederland voor oude opdrachtgevers en nieuwe klanten. Die komen via mond-tot-mondreclame én online mogelijkheden bij mij uit.”

Uw Tapijt Winkel Thuis uit Genemuiden is een allround stoffeerder, met een specialisatie voor trappen. “Dat is in het verleden zo gegroeid: andere ruimtes kunnen mensen soms zelf nog wel stofferen, maar trappen zijn lastig, onhandig en ingewikkeld. Ik vind het juist een uitdaging om te zorgen dat een trap er mooi uitziet. Ook geef ik graag goed advies voordat mensen iets leggen.”

Eenkhoorn is bovendien thuis in alle vloersoorten. Van het beroemde tapijt uit Genemuiden tot vinyl en laminaat. Hij heeft contacten met gerenommeerde leveranciers en kan bovendien alle kwaliteiten leveren die klanten vragen. “Ik kom gratis en vrijblijvend langs voor een gesprek. En dat kan overdag of ’s avonds, al is het in deze donkere periode van het jaar aan te raden om overdag een beslissing te nemen. Dan heb je toch een beter beeld van de kleur.”

Meer weten? Kijk dan op www.uwtapijtwinkelthuis.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour