10 augustus 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

25e Stoepverkoop in Genemuiden

Geplaatst op: 4 februari 2020

Genemuiden staat komende zaterdag 8 februari voor de 25e keer in het teken van de Stoepverkoop. Zoals elk jaar ruimen winkeliers met flinke kortingen op en scoren bezoekers pareltjes bij de particuliere verkopers. Het evenement staat dit jaar een week eerder op de kalender, zodat ook voorjaarsvakantievierders van de aanbiedingen kunnen profiteren.

De stoepverkoop is voor de winkeliers een soort start van het voorjaar. Ze ruimen de laatste restanten op om plaats te maken voor de nieuwe collecties. Dat betekent natuurlijk dat er aantrekkelijke aanbiedingen zijn. En tegelijkertijd zijn ook de nieuwe collecties al te zien.

Omdat Genemuiden een zeer gevarieerd winkelaanbod heeft is er voor elk wat wils. Bezoekers uit een wijde regio rondom ‘gastvrij Genemuiden’ weten dat en bezoeken jaarlijks de verkoop.

Het evenement is in het centrum van Genemuiden. Het parcours loopt van de Westerkade tot aan het einde van de Langestraat. Gratis parkeren kan bijvoorbeeld op het Havenplein. Dat is een uitstekend startpunt voor de koopjesjacht, die van 10.00 tot 16.00 uur duurt. Parkeren is gratis!

Wie zelf spullen wil verkopen, kan zich nog steeds aanmelden. Deelname kost vijf euro. Aanmelden kan via albertflier@hotmail.com.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.