28 mei 2020 Gebruikers online: 87
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Auto ramt Prins Willem Alexanderschool

Geplaatst op: 8 februari 2020

Een man werd zaterdagmorgen onwel en ramde met zijn auto de Prins Willem Alexanderschool. Een stuk van de gevel is daardoor flink beschadigd. De man is naar het ziekenhuis vervoerd.

De man raakte onwel op de Buiten de Enkpoort, en ramde vervolgens een lantaarnpaal, het hek van de school en de gevel. Een ambulance bracht hem naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. De verkeersongevallenanalyse doet ter plekke onderzoek.

Bouwbedrijf Wursten is zaterdagmiddag meteen begonnen met de reparatie van het gebouw. De ramen in de losgeslagen gevel hangen niet stabiel, voor morgen wordt storm verwacht. Het gebouw wordt nu stormvast gemaakt.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

3 reacties op “Auto ramt Prins Willem Alexanderschool”

  1. Rick, een fietser had ook buiten het hek al aangereden kunnen worden. Daarnaast is het geluk bij dit ongeluk, dat dit op zaterdag is gebeurd en niet tijdens de pauze op een lesdag. Heel veel sterkte voor het slachtoffer.

  2. Vreselijk dit is goed afgelopen, er hadden ook fietser kunnen zijn geluk bij een ongeluk. Voor de Familie ook strekte gewenst Hopelijk gaat het met de bestuurder ook goed.