20 april 2024 Gebruikers online: 42
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Boerderijweg en Klinkertweg gestremd

Geplaatst op: 18 februari 2020

De bruggen over kanaal Broek in de Boerderijweg en Klinkerweg in Hasselt zijn aangetast door ASR: een verschijnsel dat beton inwendig uit elkaar drukt. Ze moeten daarom worden vervangen. De werkzaamheden hiervoor beginnen op 2 maart. Tijdens de werkzaamheden zijn Boerderijweg en Klinkerweg gestremd. De omgeving blijft bereikbaar door omleidingsroutes. Op maandag 24 februari is er een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden.

De werkzaamheden beginnen op 2 maart en duren ongeveer twee maanden. De werkzaamheden bestaan uit het slopen van de huidige bruggen, graafwerkzaamheden in de watergang, het plaatsen van de nieuwe fundering en het aanbrengen van de nieuwe bruggen.

De omgeving van de bruggen blijft bereikbaar via omleidingsroutes. De aannemer voert het werk in fasen uit. De vervanging van de Boerderijweg wordt in fase 1 uitgevoerd. Pas nadat deze brug weer toegankelijk is, begint de aannemer met de brug in de Klinkerweg (fase 2).

De inloopbijeenkomst is op maandag 24 februari 2020 van 19:00- 20:00 uur  bij het Vogelringstation De Kooi aan de Klinkerweg 14. Medewerkers van gemeente Zwartewaterland en Aannemer Knipscheer Infrastructuur zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour