28 mei 2020 Gebruikers online: 65
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare start met Jeugd Play-inn

Geplaatst op: 24 februari 2020

Bertus Seinen van Hasselts Fanfare en Frank Volkers van Holland Verzekerd schudden de hand op een jarenlange verbintenis

Hasselts Fanfare houdt zaterdag 21 maart voor de 1e keer de Jeugd Play-in. Deze dag is bedoeld om de jeugd uit Hasselt en de regio enthousiast te maken voor de muziek. Holland Verzekerd is de hoofdsponsor van dit nieuwe, jaarlijks terugkerende, evenement. De dag wordt afgesloten met een concert dat toegankelijk is voor iedereen. De muzikale leiding ligt in handen van dirigent Sijtze van der Hoek.

Verbinden, leren en ontwikkelen. Vanuit deze uitgangspunten organiseert Hasselts Fanfare de eerste van een jaarlijks terugkerend evenement voor de muzikale jeugd. Op 21 maart om 10.00 uur hoopt de vereniging ongeveer vijftig (en wellicht meer) jeugdige muzikanten uit de wijde omgeving van Zwartewaterland met minimaal een A-diploma te mogen verwelkomen in hun clubgebouw.

De gehele dag zijn er repetities van de stukken die om 16:00 te gehore worden gebracht voor familie, vrienden en geïnteresseerden. Dirigent Sijtze van der Hoek begeleid deze dag. Hij staat bekend om zijn kwaliteit jeugd supergemotiveerd te maken. Maar de dag staat ook in het teken van gezelligheid en verbinding. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd door middel van een lunch. De bijdrage is slechts 5 euro.

De sponsoring van Holland Verzekerd maakt dit evenement mogelijk. Ook de komende jaren heeft de financieel intermediair zich verbonden aan de Jeugd Play-inn dag. “Wij vinden het belangrijk lokale initiatieven te sponsoren”, aldus Frank Volkers van Holland Verzekerd. Zowel hij als compagnon Mark Alexander van Dijk hebben ‘iets’ met muziek en hebben daarom gekozen voor de sponsoring van de Play-inn dag.

Wie interesse heeft; er zijn nog plekken beschikbaar.
Dus heb je minimaal een A-diploma meld je dan aan op https://hasselts-fanfare.nl. Zaterdag 21 maart van 10.00 tot 16.00 uur en aansluitend het concert.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.