4 juni 2020 Gebruikers online: 52
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Trainingsgroep haalt fietsen uit het vet

Geplaatst op: 26 februari 2020

Als Pluvius het toelaat beginnen de fietsers van Trainingsgroep Het Zwartewater zaterdag 29 februari aan hun nieuwe seizoen met een opstartrit. Om iedereen weer te laten wennen aan het fietsen en het rijden in een groep wordt er in een niet al te hoog tempo een rit gemaakt van ongeveer 60 kilometer. Het vertrek is om 09.00 uur bij het Teeuwland.

Zodra de zomertijd begint wordt er ook op de maandag- en woensdagavond gefietst. De vertrektijd is dan 18.30 uur. Naast de reguliere clubritten worden er ook een aantal bijzondere tochten gefietst, zoals o.a. de Overijsselse Bergentocht en een rit naar de VAM-berg bij Wijster.

Zin om mee te fietsen? Kom dan om 09.00 uur naar het Teeuwland. Niet-leden kunnen 2 keer gratis meefietsen en kunnen dan gebruik maken van een gratis NTFU-introducéverzekering. Je fiets is dan verzekerd tegen schade met een maximum van € 500.

Meer informatie over het fietsen en het lidmaatschap is te vinden op www.trainingsgroephetzwartewater.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.