4 juni 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geslaagde sponsoravond Olympia ’28 onder nieuw bewind

Geplaatst op: 9 maart 2020

De nieuwe sponsorcommissie van Olympia’28 hield donderdagavond voor het eerst een evenement. De commissie kijkt terug op een zeer geslaagde avond en is zeer tevreden met de aanwezigheid van tientallen sponsoren die toonden interesse en vertrouwen te hebben in de nieuwe plannen van het jonge team.

De avond werd geopend door Daan Wiersma, lid van de sponsorcommissie, die in een korte presentatie het nieuwe team voorstelde aan alle aanwezigen en hen wees op de nieuwe sponsorbrochure met daarin de nieuw ontworpen sponsorpakketten.

Het woord was daarna aan Herman van den Belt, coach van regerend basketbal-landskampioen Landstede Hammers. De spreker, die op uitnodiging van de sponsorcommissie naar Hasselt was afgereisd, nam de luisteraars mee in de wereld van het basketbal en probeerde daarbij de manier van coachen in deze sport te vergelijken met het voetbal en te linken aan de zakelijke wereld. In deze interactieve sessie wist hij de aanwezigen volop te enthousiasmeren en zijn uitnodiging om binnenkort aanwezig te zijn bij een wedstrijd werd dan ook met genoegen aanvaardt.

Na dit onderdeel volgde een nazit voor alle genodigden waarbij er onder het genot van een hapje en een drankje ruimte was om dan wel de spreker, de sponsorcommissie of elkaar te spreken over de avond en de plannen die er liggen voor de toekomst.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.