4 juni 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vader en zoon op het podium bij laatste crosswedstrijden seizoen

Geplaatst op: 10 maart 2020

Namens de THZ hebben zowel vader Henk als zoon Jorn Smalbrugge het crossseizoen afgesloten met een podiumplek. Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van Het Crosscircuit van het Oosten.  In het eindklassement van deze competitie eindigde Henk Smalbrugge op een 2e plek (10 km in 39:17). Zijn zoon Jorn eindigde ook op de 2e plek (1500m in 6:09).
Bij deze wedstrijd deden Bernard en Dineke Maandag (ook leden van THZ) ook mee aan de pittige 10km cross. Het was een een zwaar parcours met veel hoogteverschil. De week ervoor was de laatste wedstrijd van Vechtdalcrosscompetitie. Hierbij eindigde Henk op de 1e plek evenals zoon Jorn.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.