13 juli 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geen toneel en voetbal voorlopig door coronavirus

Geplaatst op: 12 maart 2020

Alle evenementen in Nederland waar meer dan 100 mensen bij elkaar komen zijn voor deze maand afgelast door het rondgaande coronavirus. Zo ook de drie resterende toneelavonden die vanavond, morgen en zaterdag op de rol stonden. Ook sportevenementen als het voetbalwedstrijden op de velden van Olympia’28 zijn voor de hele maand maart van de kalender gehaald.

Ger van den Berg van Toneelgroep Hasselt betreurt uiteraard dat ze de avonden moeten afgelasten. “Maar ook wij willen natuurlijk geen enkel risico lopen voor ieders gezondheid”, vertelt Ger namens de Toneelgroep. Hij wil wel iedereenĀ  vragen om de kaarten zorgvuldig te bewaren. “Wij gaan proberen een andere datum voor de afgelaste uitvoeringen te plannen. Hiervoor vragen wij jullie begrip. Houd alsjeblieft onze facebookpagina in de gaten waar we zo snel mogelijk meer nieuws over de nieuwe data zullen plaatsen.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.