28 mei 2020 Gebruikers online: 53
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geen activiteiten bij bieb en SCAB

Geplaatst op: 16 maart 2020

Ook de Bibliotheek en de SCAB ontkomen er niet aan alle activiteiten te staken tot zeker 6 april.

De online diensten (Online Bibliotheek) van de Bibliotheek zijn gewoon beschikbaar. Iedereen kan de geleende materialen in huis houden, uiteraard wordt geen boetegeld gerekend. Herinneringen over in te leveren materialen kunnen worden genegeerd. Gereserveerde materialen blijven gewoon in de Bibliotheek staan, zodra deze weer open is, kan het worden opgehaald.

“Vanwege de landelijke strijd tegen het coronavirus en de overheidsmaatregelen daaromtrent, heeft de SCAB besloten om per direct alle evenementen tot en met 6 april af te gelasten. Wij doen dit met pijn in ons hart, want juist in moeilijke tijden kan wat vertier maar al te welkom zijn. Maar we willen uiteraard niemand in gevaar brengen”, schrijft het SCAB-bestuur aan haar vrienden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.