4 april 2020 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geef je op voor ‘Hasselt in beeld’

Geplaatst op: 25 maart 2020

Fotograaf Hanna Wursten en Hasselt Actueel gaan een bijzondere samenwerking aan. Hanna wil in deze periode van thuiszitten foto’s maken van Hasselters. Deze zogeheten ‘raam of deurportretten’ publiceert Hasselt Actueel komende periode op de website voorzien van een toelichting.

“We vinden het belangrijk om deze quarantainetijd vast te leggen. Maar nog mooier is het wanneer we daarbij jullie verhaal mogen vertellen. Vertel hoe het met jullie gaat, hoe jullie dag eruit ziet of waar jullie blij van worden”, licht Hanna haar plan toe.

“Een portret van jou, van jullie, samen met (t)huiswerk, knuffels, dieren en alles wat er in deze tijd bij hoort en zwaaiend naar Hasselt. Per dag maak ik één portret en opgeven kan via mijn facebookpagina. Graag jullie adres erbij vermelden, we proberen door heel Hasselt foto’s te maken. Uiteraard nemen we bij het maken van de foto’s alle richtlijnen van het RIVM in acht. De portretten zullen dan ook door het raam of in de voordeur (bij voldoende afstand) gemaakt worden.”

“Je ontvangt de foto in lage resolutie en kunt de foto in hoge resolutie kopen. Er zijn verder geen kosten aan verbonden! Bij opgave ga je akkoord met het online plaatsen van de foto’s en met een interview met Hasselt Actueel.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *