4 juni 2020 Gebruikers online: 49
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Extra service Van der Breggen in coronatijd

Geplaatst op: 27 maart 2020

“Ja, ook wij als autogarage, merken de invloed van coronavirus,” zeggen Roelof en Karin van Autovakmeester van der Breggen, nu nog bekend als Van der Breggen auto’s. Ook zij reageerden op dit bericht. Iets te melden? Mail dan naar redactie@hasseltactueel.nl

Klanten willen liever niet de deur uit, en zijn daarom ook voorzichtiger om een auto te brengen.  Het feestje omdat ze Autovakmeester zijn geworden is uitgesteld en er is minder werk dan verwacht voor de collega die per april is aangenomen. “Het is niet anders en we proberen hier met z’n allen zo goed en gezond mogelijk doorheen te komen. We zitten niet stil en bieden extra service, zodat mensen niet het huis uit hoeven voor het onderhoud of de APK van hun auto.”

Want juist in deze tijd waarin mensen veel thuis zijn en de auto stilstaat, kan je makkelijk de auto even missen voor groot of klein onderhoud. En natuurlijk is de APK plicht niet vervallen en moet je soms gewoon naar de autogarage.

Om mensen deze periode nog meer van dienst te kunnen zijn, biedt Autovakmeester van der Breggen de extra service. “Wij halen en brengen de auto bij mensen thuis, waardoor de klant het huis er niet voor uit hoeft. Op verzoek brengen wij de auto met een volle tank bij terug. Natuurlijk wordt de auto uitgebreid ontsmet, maar we kunnen hem ook voor u door de wasstraat halen. En zijn mensen echt in quarantaine, dan willen wij langs de supermarkt/apotheek een boodschap voor hen meenemen. Ook is het natuurlijk mogelijk om een lampje bij de klant zelf te vervangen of iets dergelijks. “

Uiteraard werken de monteurs bij Van der Breggen geheel volgens de richtlijnen van het er hij RIVM, en proberen hiermee de kans op besmetting tot het minimum te beperken.  “Wij zetten ons in voor veilige auto’s, maar nu even nog meer voor uw veiligheid”.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.