4 juni 2020 Gebruikers online: 46
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bakkerij Blom donderdag open op nieuwe plek

Geplaatst op: 1 april 2020

Bakkerij Wim Blom gaat donderdag open op de nieuwe plek aan Hoogstraat 4. “Dat zorgt voor een dubbel gevoel: Hasselt heeft het zo moeilijk en dan openen wij een winkel. Maar we hadden al afspraken met bijvoorbeeld leveranciers staan. En misschien vinden mensen het ook wel leuk om even te kijken”, zegt Saskia Blom op ZwartewaterFM.

Van een openingsfeest is uiteraard geen sprake. Die festiviteiten zijn allemaal op zijn minst uitgesteld. “We gaan gewoon open, zonder poespas. Uiteraard houden we ons aan alle regels. We hebben bijvoorbeeld een scherm voor de kassa en buiten liggen handschoenen en een ontsmettingsmiddel.”

Blom kiest op de nieuwe plek voor ‘meer beleving’. “Daar past ook de koffiecorner bij, maar die mag nu nog niet open. Verder hebben we meer artikelen in de verkoop”, aldus Saskia Blom. Na drie dagen van sluiting opent de bakker dus donderdag haar deuren op de nieuwe plek.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Bakkerij Blom donderdag open op nieuwe plek”