28 mei 2020 Gebruikers online: 51
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Met hoogwerkers dichtbij geliefden in de Hazelaar

Geplaatst op: 3 april 2020

Sommige bewoners in De Hazelaar kunnen maandag ondanks alle corona-maatregelen toch op een speciale manier op bezoek rekenen. Roos de Jong en Sandra Wijnants hebben een actie met hoogwerkers bedacht om familie toch even wat dichter bij elkaar te brengen.

De Hazelaar was al akkoord en nu hebben de OBN en de firma Boels hun medewerking verleend door hoogwerkers beschikbaar te stellen. Maandag om 15.00 uur gaan de hoogwerkers de lucht in. Nog steeds kunnen mensen zich aanmelden voor de actie. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden.

Aanmelding verloopt via facebook. Stuur Roos of Sandra een persoonlijk bericht. Zij verzorgen het contact met de Hazelaar. Vermeld daarbij de naam en tel.nr van de, maximaal, twee bezoekers, en de naam en kamernummer van de bewoner.  De bezoekjes worden ingedeeld in tijdvakken, zodat er geen groepen mensen tegelijk staan. “Bedenk zelf wel goed of u er iemand een plezier mee doet”, is nog het advies van de initiatiefnemers.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.