28 mei 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jasper van der Stouw keert terug op Olympia-nest

Geplaatst op: 7 april 2020

In zijn laatste seizoen bij Olympia'28 in 2008 behaalde hij succes met de winst in een vrijetrappen-competitie

Na elf seizoenen keert Hasselter Jasper van der Stouw terug bij de club waar hij leerde voetballen, Olympia’28. Hij maakte omzwervingen via HZVV, WHC en Berkum om nu op 32-jarige leeftijd weer in het groen-wit te spelen vanaf volgend voetbalseizoen.

Hij hield al lange tijd de optie open om op het oude nest zijn amateur-loopbaan af te sluiten. Vandaag heeft hij beide clubs zijn keuze bekend gemaakt. In het nieuwe seizoen ontmoet hij dezelfde trainer waarmee hij zijn laatste wedstrijden op ’t Hoenbroeck speelde. De komst van Hans Roeland als coach heeft ook meegespeeld in zijn keuze in Hasselt terug te keren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.