28 mei 2020 Gebruikers online: 45
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Weer twee sterfgevallen in Zwartewaterland

Geplaatst op: 8 april 2020

Opnieuw zijn in Zwartewaterland twee personen overleden, al staat niet vast dat corona daarvan de oorzaak is. “Maar er zijn nu 31 mensen in korte tijd overleden”, aldus burgemeester Bilder op ZwartewaterFM. Daarnaast liggen er nog een aantal mensen in zorgwekkende toestand in de verpleeghuizen. “Positief is dat er geen inwoners naar de intensive care zijn gebracht. Zwartewaterland lijkt het landelijke beeld te bevestigen.”

En daarin schuilt ook een gevaar, weet Bilder. “Positieve berichten en de aanstaande vrije dagen met mooi weer, resulteren er misschien in dat mensen de teugels laten vieren. Dat moeten we zeker niet doen. Het virus is levensgevaarlijk. Hou je alsjeblieft aan de regels, we moeten volhouden.”

De burgemeester richtte zich specifiek tot de Kamperzeedijk. “We krijgen berichten dat daar grotere groepen kinderen samen spelen. Daar gaan we morgen aandacht aan besteden, maar ik wil ook de ouders oproepen om hierop toe te zien. Groepjes van twee tot drie kinderen kan, maar dat is echt de bovengrens. Anders neem je een extra risico en dat moet je niet willen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Weer twee sterfgevallen in Zwartewaterland”

  1. Sylvester köp manchester united chris smalling tröjor på nätet, köpa
    hemma/borta/tredje manchester united 2020 tröja män med snabb leverans och bästa service {.
    Arlen