24 april 2024 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Lonk sluit aan bij goed lopende bezorgsite

Geplaatst op: 10 april 2020

De gezamenlijke bezorg website van de ondernemers in Hasselt loopt goed. Zowel in de horeca als bij de winkels komen veel bestellingen binnen. Er doen nu zo’n 25 winkels en horeca ondernemers mee. De site was ook een kans voor de frisse modewinkel Lonk die op de site startte. Zaterdag opent de winkel haar deuren aan de Nieuwstraat 15.

Aanvankelijk had Lonk al in maart zullen openen. Maar op dat moment brak de coronacrisis uit. “Het was gewoon niet het moment om de winkel open te doen”, aldus eigenaresse Jenneke Kroes. De bezorgsite BezorgeninHasselt bleek een uitkomst. “Een buitenkans! Daardoor ontstond extra aandacht en wisten veel mensen ons te vinden”.

Er kwamen bestellingen binnen. Vooral de vlotte zonnige kleding van Zuss en de leuke My Jewelry sieraden bleken online besteld te worden. De mix aan sieraden en fashion slaat aan in Hasselt. Reden voldoende voor Jenneke haar de gloednieuwe  winkel Lonk zaterdag a.s. 11 april al te openen. Voorlopig  zal Lonk om te beginnen elke zaterdag open zijn. “We moeten kijken hoe de situatie met Corona verder verloopt. Maar via BezorgeninHasselt zijn we in ieder geval, samen met onze collega’s in Hasselt, goed te vinden!”

Ook andere winkels en horeca krijgen veel bestellingen binnen. Thobias Mijnheer: “En we blijven samenwerken om de site steeds meer te verbeteren. Zo hebben we zowel online als in de stad een leuk centrum om heen te gaan”

Wil je met je winkel op de site? Mail dan naar eduard@eduardplate.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Lonk sluit aan bij goed lopende bezorgsite”

Contour