20 juni 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Rotary en Eendracht organiseren fietstocht

Geplaatst op: 13 februari 2017

STG de Eendracht Genemuiden organiseert op 17 juni in samenwerking met  Rotaryclub Zwartewatersteden weer een mooie sponsorfietstocht.  Tijdens deze tocht zal er circa 230km worden afgelegd per racefiets. Het gaat om een 1 daagse fietstocht met begin en eindpunt in Genemuiden. De opbrengst is voor twee goede doelen, waarvan de Voedselbank Zwartewaterland er in ieder geval een is.

De fietstocht zal in 4 delen worden opgesplitst. Er zal 3 maal onderweg gestopt worden om wat te eten en te drinken. Na ongeveer 60 km wordt een eerste stop gemaakt voor koffie met broodje of iets dergelijks, tegen het middaguur kan er onderweg een lunch worden genuttigd. Nadat de meeste kilometers al wel in de benen zitten, zal er op ±60km van Genemuiden voor de laatste maal worden gestopt. De gehele tocht zal worden begeleid doormiddel van een bezemwagen incl. EHBO.

Aantal deelnemende fietsers is vastgesteld op maximaal 60 personen. Deelname aan de tocht is gratis, al is er een minimum bedrag van € 125,- gesteld aan sponsorgeld, maar we gaan er van uit dat een ieder zijn best doet om een groter bedrag op te halen voor het goede doel. Voor deze tocht wordt er dit jaar een uniek wielertenue ontworpen die elke deelnemer krijgt aangeboden, dus geef je snel op want Vol=Vol!
Voor opgeven kijk op: www.stg-eendracht.nl/3-provincieen-sponsorfietstocht/

Opgeven is mogelijk t/m 11 maart 2017

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore