27 januari 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Volle zaal voor de Toneelgroep

Geplaatst op: 13 februari 2017

Zaterdagavond presenteerde toneelgroep Hasselt voor de tweede keer deze week een kluchtig blijspel voor een uitverkochte zaal van “de Schakel” in Hasselt.

De familie Schoenmakers; Bart Eline, Clara, Betty en de inwonende opa Goof, beginnen een mini camping in Steukel. De buren zijn niet onverdeeld blij met deze camping Weidezicht. Toch komen er gasten.. en wel de familie Baars uit Rotterdam. Zij willen het beloofde entertainment tegen elke prijs!

Het kluchtig blijspel is volgende week nog twee keer te zien, alleen zijn de kaarten zijn al uitverkocht. Bezoekers genoten van een super goede kluch, het was een avond lachen gieren en brullen. Aan het einde van de avond werden de spelers bedankt met een luid applaus en een bos bloemen. Na afloop was er nog een verloting van leuke prijzen waarvoor loten waren verkocht, Zo gingen er nog een aantal bezoekers naar huis met leuke prijzen die beschikbaar waren gesteld door de middenstanders uit Hasselt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore