27 januari 2021 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasseltse duikt theater in

Geplaatst op: 23 februari 2017

Marlous Holster komt op 11 maart naar Podium Lokaal met haar eigen geschreven theatervoorstelling “Hartzaken”. Een autobiografie in theatervorm. Podium Lokaal is het theatertje van Barbara Lok in Sint Jansklooster.

Depressies en angsten hielden haar jarenlang in de greep, met als verlamming tot gevolg. Zij vertelt en laat door beeldmateriaal en liedjes zien, hoe zij dit mentaal en fysiek overwon, en haar dromen achterna is gegaan. Hoe is zij vanuit omdenken de put mentaal en fysiek weer uit geklommen.

Met haar missie “Be the change you want to see in the world” en haar artistiek talent, neemt zij gasten mee in een eerlijk, ontroerend en ontwapenende voorstelling.

Kijk voor meer informatie op www.podiumlokaal.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore