27 november 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Drukke maand voor politie

Geplaatst op: 3 maart 2017

De politie heeft het druk gehad in Hasselt, de afgelopen maand. Teamchef Johan Ekkel zette alle misdrijven op een rijtje op Twitter. Zo waren er in februari maar liefst vier inbraken bij een kerk of bedrijf. Ook wisselden drie fietsen op een onrechtmatige manier van eigenaar.

Daarnaast werden twee woninginbraken gepleegd en vond er twee keer diefstal uit een tas plaats. Ook één mishandeling en drie vernielingen leverden de politie werk op.

In de andere twee kernen van Zwartewaterland was het beduidend rustiger. Daar vonden bijvoorbeeld geen woninginbraken plaats. Wel werd er in Genemuiden ingebroken bij een bedrijf. In die plaats was ook sprake van twee mishandelingen.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore