28 november 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ster van Zwolle schiet door Hasselt

Geplaatst op: 4 maart 2017

Zaterdag kwam de Ster van Zwolle weer door Hasselt. De openingskoers van het wielerseizoen vond plaats onder ideale omstandigheden plaats. Geen of nauwelijks wind en met een temperatuur van 15 graden was het ideaal wielerweer.

Het peloton volgde dit keer niet de gebruikelijke route langs de Dedemsvaart, maar sloeg na passage van de Lichtmis, na 124 kilometer koers, rechtsaf de Klaas Kloosterweg West op en na de Stadsweg te zijn opgereden kwamen ze via de Zwartsluizerweg Hasselt binnen.

Via de  Buiten de Venepoort en de brug over het Zwartewater ging het onder het viaduct van de provinciale weg rechts af de kronkelige dijk op naar Genemuiden. Bij het oprijden van de dijk was er een kleine kopgroep die een kleine 7 minuten voorsprong had op het peloton.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore