25 oktober 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Amber Weiland maakt zich op voor de European Cup

Geplaatst op: 7 maart 2017

Amber Weiland uit Hasselt heeft zich weten te kwalificeren voor de European Cup in Kroatië van dit weekeinde. De bezetting van dit toernooi  met een kleine duizend deelnemers uit 42 landen is één van de sterkst bezette in de Europa Cup. Een toernooi waar je alleen op uitnodiging van RTC en JBN heen kan gaan. De wedstrijdjudoka uit Hasselt traint bij Judoteam IJsselmond.

Ook is zij  verzekerd van de International Thüringen Cup in Bad Blankenburg op 25-26 maart en de European Cup Cadets in Berlijn op 29-30 april

Sinds oktober vorig jaar draait Amber het Fulltime judo programma bij de het RTC in Heerenveen en volgt ze de bondstrainingen in Papendal. Dit doet ze in combinatie met haar opleiding Atheneum die ze volgt aan de TAN in Heerenveen.

Een school voor topsportende leerlingen die van NOC*NSF een nationale of internationale status hebben gekregen en trainen in een officieel bondsprogramma (Jong Oranje) van één van de bij CTO aangesloten sportbonden.

Hierdoor krijgt ze de kans om zich als topsporter verder te ontwikkelen en krijgt ze de tijd om deel te nemen aan de toernooien en stages, en ondanks dit drukke sportprogramma hoopt ze toch haar Atheneum diploma te halen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore