5 december 2020 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gerlinde Visscher exposeert in de bibliotheek

Geplaatst op: 7 maart 2017

Van 5 maart tot 1 juni exposeert Gerlinde Visscher (1998) met schilderijen in de leeszaal van de bibliotheek Hasselt. De jonge inwoonster van Hasselt is van jongs af aan altijd al creatief bezig. “ik tekende alles vol”, zegt ze. Toen ze na de HAVO een vervolgstudie moest kiezen, was het ook al vrij duidelijk dat ze de kunstrichting in zou gaan.

Zij volgt nu de opleiding Restauratie Decoratie aan het CIBAP Zwolle. Naast deze opleiding schildert en tekent ze thuis natuurlijk zo veel mogelijk. Veel van haar werken hangen nu tot 1 juni in de bibliotheek in Hasselt. De expositie is de bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek ( www.bibliotheekzwartewaterland.nl)

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Gerlinde Visscher exposeert in de bibliotheek”

Nightstore