21 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

7080-Party in de Schakel is een blijvertje

Geplaatst op: 9 maart 2017

Zaterdag is er weer een 7080-Party in De Schakel. Voor het zesde jaar op rij houdt de familie Snijder dit uitbundige dans- en verkleedfeest in de Schakel. De familie weet al jaren Hasselters enthousiast te krijgen zich uit te dossen en mee te feesten. 

“Omdat er in Hasselt niet veel te feesten was, hebben wij besloten onze schouders eronder te zetten”, vertelt organisator Walter Snijder. Vanaf het begin stonden de seventies en eighties centraal als thema, dus veel discoballen, afro-kapsels en wijde pijpen op de dansvloer. “Het derde jaar hadden we 318 man, dat was eigenlijk te druk. De jaren erna werd het iets minder, maar daar was iedereen eigenlijk blij mee. Vorig jaar hadden we 120 mensen binnen en dat was eigenlijk een heel gezellig aantal.” Ook voor deze editie verwacht hij een vergelijkbaar aantal bezoekers. Qua muziek worden de stijl meer verruimd met hedendaagse muziek naast de klassiekers.

Waar het voorgaande jaren altijd op een vrijdag was, vindt het dit jaar voor het eerst op zaterdag plaats. “Meer mensen hebben het druk met werk en hebben soms vrijdagavond geen puf meer, daarom hebben we besloten het op te schuiven.” Ook met de aanpalende Ichtuskerk waar zondag een kerkdienst is zijn daarover goede afspraken gemaakt meldt Snijder.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar, ook bij de deur. Voor meer informatie kijk op: https://www.facebook.com/7080PartyHasselt/

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore