29 juli 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 ontvangt oud-trainer Roeland

Geplaatst op: 10 maart 2017

Olympia ’28 ontvangt zaterdag het VV Hattem van oud-trainer Hans Roeland. Dat gebeurt met een bijna fitte selectie en in de wetenschap dat de afgelopen weken twee oefenwedstrijden verloren gingen. Toch is het zaak om een goed resultaat neer te zetten op eigen veld.

De Hasselters wonnen in de heenronde met 2-4 bij Hattem, maar sinds die tijd heeft de ploeg van Roeland de weg naar boven gevonden. Hattem staat ondertussen vierde, terwijl Olympia ’28 op de elfde positie staat. Om het degradatiespook niet nog dichter in de ogen te hoeven kijken, zijn punten meer dan welkom.

Het duel tegen VV Hattem betekent ook het begin van de derde periode. Wellicht dat dit een goed moment is om naar boven te kijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore