30 november 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 dieper in de degradatiezorgen

Geplaatst op: 11 maart 2017

Foto Wim Poelhekken

Olympia ’28 is zaterdagmiddag dieper in de degradatiezorgen beland. De ploeg van Melchior Schoenmakers kon het niet bolwerken tegen VV Hattem en kreeg met 3-4 klop.

De Hasselters hadden het vooral in de beginfase moeilijk tegen de snelle en behendige aanvallers van VV Hattem. Die sneden keer op keer vrij moeiteloos door de defensie. Dat leidde al snel tot de 0-1. Net zo vlug wist Olympia ’28 echter weer wat terug te doen. Bonhof zette Duiker vrije en de spits schoot knap binnen.

Daarna zag het veldspel van Olympia ’28 er niet slecht uit en de ploeg kreeg ook een aantal aardige kansen, waarbij die voor Bonhof nog de grootste was. Opnieuw bleek de defensie echter niet opgewassen tegen de snelheid van Hattem, waardoor de ploeg van Hans Roeland kinderlijk eenvoudig aan een 1-3 voorsprong kwam. Via een intikkertje van Bonhof deed Olympia ’28 opnieuw razendsnel iets terug.

Na rust probeerden de Hasselters alles om de gelijkmaker op het bord te krijgen, maar uiteindelijk kon Hattem in de slotfase nog een keer scoren. Opnieuw scoorde Olympia nog een keer tegen, maar een gelijkmaker zat er niet meer in.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore