30 november 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Uitmarkt in de bibliotheek

Geplaatst op: 13 maart 2017

In de week van 21 maart tot en met 25 maart viert SCAB haar 25 jarig jubileum. Een jubileum waar de Bibliotheek Zwartewaterland ook heel trots op is. Het SCAB en de Bibliotheek horen bij elkaar, versterken elkaar. Daarom is de Bibliotheek Zwartewaterland tijdens de Uitmarkt op zaterdag 25 maart ook actief aanwezig.

In de ochtenduren, van 10.00 tot 12.30 uur is er in de Bibliotheek Hasselt een ebook spreekuur. Wie vragen heeft over het ebook platform van de Bibliotheek, wie wil weten hoe het downloaden naar een pc, laptop, tablet, smartphone of ereader werkt, kan deze morgen terecht bij de ebook ambassadeur van de Bibliotheek Zwartewaterland. Neem wel het device mee dat u gebruikt om ebooks te lezen (bijvoorbeeld uw tablet of ereader) als u vragen heeft aan de ebook ambassadeur.

’s Middags is de Bibliotheek Hasselt extra open. Tot 16.00 uur kunnen Bibliotheekleden terecht voor de uitlening in de Bibliotheek Hasselt. Ondertussen kunnen zij dan natuurlijk ook genieten van de Uitmarkt met diverse activiteiten voor jong en oud. De Bibliotheek Zwartewaterland geeft in de middaguren tijdens de Uitmarkt een demonstratie met onder andere de pannenkoekenprinter, de eerste voedselprinter die ook aantrekkelijk is voor de consument. Om 16.00 uur start het concert van The Termites.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore