18 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Condor mag uitbreiden van gemeente

Geplaatst op: 14 maart 2017

De gemeente Zwartewaterland wil het bedrijventerrein Zwartewater gaan uitbreiden met bijna 10 hectare. Dit terrein wordt dan gebruikt door tapijtproducent Condor, die al een groot deel bezet. Meerdere bedrijven hadden al langere tijd interesse om te gaan bouwen. Door het vertrek van Bodewes, en daarmee bijna 2,5 ha bedrijfsgrond, is voor de gemeente legitimatie om uit het bedrijventerrein Zwartewater uit te breiden.

Uit een onderzoek uit 2016 naar behoefte aan bedrijfsruimten in de regio Zwolle kwam naar voren dat er een behoefte aan bedrijfsterreinen is van circa 33 hectare in geheel Zwartewaterland. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, brengt de gemeente in 2017 een bedrijfsterreinuitbreiding in Hasselt van 8 รก 10 hectare planologisch in procedure.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore