30 november 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dorcas blijft uitbreiden

Geplaatst op: 14 maart 2017

De Dorcaswinkel in Genemuiden is opnieuw aan een verbouwing onderhevig. Dit keer staat een betere presentatie van de meubelafdeling op het verlanglijstje. Ook is de boekenafdeling verplaatst. “Er is getimmerd, geboord, gezaagd en gezweten. Met als eindresultaat opnieuw een flink aantal vierkante meters erbij”, schrijft Marja Vermaning van de winkel in een persbericht.

Momenteel wordt er nog druk geboend en gepoetst om het laatste restje bouwstof te verwijderen. “Maar dat mag de verkooppret niet drukken”, aldus het bestuur van de winkel. Voor de magazijn-, meubel- en electraploeg kan die nog wat versterking gebruiken voor een aantal middagen en/of de zaterdag. Wie belangstelling heeft, kan mailen naar bestuurdorcaswinkelgenemuiden@gmail.com of een sollicitatieformulier in de winkel invullen. Met de opbrengsten uit de verkoop steunt Dorcaswinkel Genemuiden een project voor kinderontwikkeling voor kwetsbare kinderen in Albanië.

 

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore