31 oktober 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Alcoholbeleid gemeente heeft nog geen effect

Geplaatst op: 15 maart 2017

Pogingen van de gemeente om het alcoholgebruik onder jongeren terug te dringen hebben nog geen succes. Dat schrijft het college aan de gemeenteraad. Met het Preventie- en Handhavingsplan Alcohol werkt de gemeente daar tot 2018 aan. Voorlopig heeft het plan nog geen effect.

Zowel jongeren als de ouders zijn zich onvoldoende bewust van de gevaren van alcoholgebruik op jonge leeftijd. Daarom zet de gemeente ook dit jaar vol in op voorlichting. Dat gaat onder meer gebeuren via de kerken en een themabijeenkomst op het Agnieten College. Ook het jeugdwerk moet meer met ouders in gesprek raken over alcoholgebruik.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore