31 oktober 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Niet eerder zoveel stemmen voor de middag’

Geplaatst op: 15 maart 2017

“Het loopt steeds door”, zegt Dorry Laarakkers. Ze zit op het stembureau in het Teeuwland, dat deze keer een eindje lopen is: helemaal achterin het gebouw. Het weerhoudt mensen er niet van om hun stem voor de Tweede Kamer uit te brengen; voor de middag was al 1/3e van de opgeroepen kiezers er geweest.

“Het is nu veel drukker dan met het referendum”, merkt Laarakkers op. “En dat is het met de raadsverkiezingen ook. We hebben nu nog geen vijf minuten stilgezeten. Nog nooit was het hier zo druk voor de middag.”

Het is een landelijk beeld. Het mooie weer lokt mensen naar buiten én naar het stembureau. Vanavond om 21:00 sluiten de stembussen. Uiteraard doet Hasselt Actueel daarna verslag van de keuze van de Hasselters.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore