28 november 2020 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oud-ijzeractie voor Roemenië

Geplaatst op: 18 maart 2017

Oud ijzer, oude accu’s of oude apparaten over? Ze hebben waarde. De groep van de Hervormde Gemeente Hasselt, die in de zomer gaat klussen bij kansarme gezinnen in Roemenië, organiseert een oudijzeractie om klusgeld in te zamelen. Enkele weken geleden werd zo’n tweeduizend euro ingezameld met een krentenbrodenactie, maar in totaal is er zo’n vierduizend euro nodig.

“Wilt u helpen om dit bedrag bij elkaar te brengen? Ruim dan uw schuur en bijkeuken op en breng al uw oude ijzer, fietsen, blik, karren, kachels, leidingmateriaal en wat al dies meer zij de komende zaterdagochtenden van 08.00 – 11.00 uur naar de familie Westrik aan de Brouwersgracht 10 in Hasselt (ingang via de parkeerplaats bij de Regenboog)”, aldus de organisatie.

De actie loopt tot en met zaterdag 15 april a.s.. Voor meer informatie: (038) 477 3824 of greetwestrik@home.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore