28 november 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Boekenweek 2017 in Zwartewaterland

Geplaatst op: 21 maart 2017

De Bibliotheek Zwartewaterland deelt tijdens de Boekenweek, die zaterdag start, een magazine uit vol met boeken bij het thema Verboden vruchten. Met daarin onder andere: Connie Palmen (boekenweekessayiste, over de zonden van vrijgevochten vrouwen), de drie favoriete korte verhalen over verleiding van auteur van het Boekenweekgeschenk Herman Koch, zes BN’ers over hoe boeken kunnen verleiden, versieren en veroveren en vooral heel veel boekentips over de verboden vruchten van het leven, vroeger en nu. 

De Boekenweek 2017 vindt plaats van zaterdag 25 maart tot en met zondag 2 april 2017. De week wordt vrijdagavond 24 maart traditioneel geopend met het Boekenbal. Herman Koch schrijft het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven. Tijdens de Boekenweek ontvangen de klanten het gratis in de boekwinkel bij besteding van € 12,50 aan boeken. Connie Palmen schrijft het Boekenweekessay De zonde van de vrouw bij het thema van de Boekenweek 2017: Verboden vruchten.

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore