22 oktober 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe spits voor Sportclub

Geplaatst op: 21 maart 2017

Foto Helmich Lubberts

De 22-jarige Arjen Hagenauw speelt komend seizoen voor Sportclub Genemuiden. De aanvaller komt over van ACV. Eerder speelde hij in zijn woonplaats voor VV Roden en zat hij in de jeugdopleiding van FC Groningen. Bij die club maakte hij ook deel uit van de eerste selectie.

In februari 2015 verhuurde FC Groningen Hagenauw voor een half jaar aan FC Emmen en lukte het hem samen om met FC Emmen de play-off om promotie/degradatie te halen. Het daarop volgende seizoen kreeg hij een contract voor een jaar met een optie voor nog een seizoen
.
Zover zou het echter niet komen, zijn contract bij FC Emmen werd niet verlengd en Hagenauw maakte de overstap naar ACV waarin hij dit seizoen negen keer doel trof.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore