22 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kindermiddag SCAB doorslaand succes

Geplaatst op: 22 maart 2017

Tekst en foto's Henk Poelarends

Het jubilerende  SCAB had vanmiddag  “Het Kleine Theater” uitgenodigd  voor de voorstelling ”Er zat een klein zigeunermeisje te huilen op een steen, helemaal alleen….” Maar zo alleen was het zigeunermeisje niet, want er waren 150 kinderen en hun ouders afgekomen op de voorstelling. De stemming zat er vanaf het begin goed in.  

De kinderen zongen enthousiast mee en reageerden  uitgelaten op opmerkingen en vragen van het zigeunermeisje.  Dit meisje kreeg elke keer weer gezelschap van een ander type. Na het meisje dat met twee emmertjes water moest halen, kwam de matroos die door de storm overboord sloeg, de ridder die verliefd werd en de haas in het groene knollenland.

De kinderen genoten van de afwisseling, het spel van de  Anke en  Vimala de twee enthousiaste actrices. Ze vonden het jammer dat er een einde aan de voorstelling kwam. Even mochten ze nog om de beurt op de grote steen zitten en zongen ze nog een keer het lied van het eenzame zigeunermeisje.  Het SCAB trakteerde hen op drinken en iets lekkers. Toen was het echt afgelopen en kon de organisatie terugkijken op een fantastische middag.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore