23 oktober 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Driemaster vernieuwt schoolbibliotheek

Geplaatst op: 23 maart 2017

CBS De Driemaster in Hasselt gaat de schoolbibliotheek vernieuwen. Dat is mogelijk geworden dankzij de fancy fair van woensdag. De ouders en verzorgers van de leerlingen waren uitgenodigd om een kijkje te nemen en/of tegen betaling mee te doen aan de talrijke spelletjes en activiteiten op deze school.

Naast het kippen vangen had de basisschool ook een nagel- en haarstudio geopend. Het leverde lange rijen op. Ook aan de inwendige mens was gedacht met de verkoop van kopjes koffie, thee en broodjes hamburgers. Een klaslokaal was ingericht als coffeecorner met taarten, cupcakes, koekjes en andere lekkernijen! In andere lokalen waren verschillende attracties voor jong en oud.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore