27 februari 2021 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene zet de deuren open

Geplaatst op: 23 maart 2017

Christelijk Fanfarekorps Irene houdt op zaterdag 25 maart een open dag in haar clubgebouw. Deze week zijn de muziekdocenten van de vereniging alle basisscholen in Hasselt langsgegaan voor een speciale muziekles. Tijdens de open dag kan iedereen verder kennis maken met alle verschillende muziekinstrumenten die bij Irene worden bespeeld.

“Er is ook een kort concert van het opleidingsconcert”, laat het korps weten. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd: er is koffie en thee voor de ouders en ranja voor de kinderen. Daarnaast zijn er suikerspinnen te krijgen.

Net als voorgaande jaren kunnen mensen zich opgeven voor 10 gratis muzieklessen. Irene werkt al heel wat jaren met dit concept en dat heeft de muziekvereniging een groot aantal leden opgeleverd. Ook buiten de Open Dag om is er de mogelijkheid om je op te geven voor de gratis lessen. Kijk hiervoor op www.irenehasselt.nl

De organiserende vereniging hoopt op veel belangstelling en heet een ieder van harte welkom op zaterdag 25 maart vanaf 14.00 in het clubgebouw aan de Eikenlaan 21 te Hasselt.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore