4 december 2020 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Van den Belt exposeert in Oude Stadhuis

Geplaatst op: 23 maart 2017

Nathalie van den Belt-Cornelis exposeert binnenkort in het Oude Stadhuis. Het werk van de in Wijchen geboren Hasseltse is tussen 8 april en 1 juli te zien in de expositieruimte. Als kind vond Nathalie tekenen al leuk.

Ze leerde haar in Hasselt opgegroeide man kennen en na een tijd in Zwolle gewoond te hebben, woont ze nu met haar man en kinderen in Hasselt.

Doordat ze druk was met haar gezin heeft ze lange tijd niets met tekenen gedaan. Na de geboorte van haar zoontje kriebelde het toch weer en is ze verschillende tekenmaterialen uit gaan proberen om uiteindelijk op pastelkrijt en potlood uit te komen. Deze materialen zorgen voor een mooi en zacht uiterlijk van tekeningen en maken deze realistisch.

Nathalie maakt ook portretten in opdracht. Ze heeft in 2015 meegedaan aan de expositie van “Hasselts Oogst” bij de kalkovens en heeft op verschillende markten gestaan. Sinds 2016 heeft haar website de naam Portret Uniek.

Haar werk bestaat voornamelijk uit portretten van kinderen, dieren en volwassenen.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore