30 november 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bevrijdingsconcert met klinkende namen

Geplaatst op: 24 maart 2017

Organisatiebureau Doen, Hanzestad Hasselt Marketing en Bureau Jan Vayne organiseren op zaterdag 6 mei een uniek Bevrijdingsconcert in de Grote Kerk te Hasselt. Het concert begint om 19.30 uur.

Onder het motto ‘Vier Vrijheid’ staat er een keur aan Vaderlandse Liederen op het programma. De organisatie heeft een inspirerende combinatie van bekende muzikanten en plaatselijk talent bij elkaar gebracht. Uitvoerenden zijn pianist Jan Vayne, zangeres Sara Klein Horsman, organist Harm Hoeve, het Christelijk Mannenensemble Salem, harpiste Sterre Koopman en het seniorenorkest Fair, bestaande uit muzikanten van de Hasselts Fanfare en Christelijk Fanfarekorps Irene. Burgemeester Bilder opent en sluit het concert. Professor dr. Herman Selderhuis is de gastspreker.

Kaartverkoop
Wilt u hierbij aanwezig zijn? Kaarten zijn vanaf 3 april voor 8 euro  verkrijgbaar in de voorverkoop bij Foto Tuinman in Hasselt, Optiek Schrijver in IJsselmuiden en Foto Frans Nooren in Staphorst. Ook zijn de kaarten te bestellen via: info@hanzestadhasselt.nl Kaarten op de avond zelf kosten 10 euro.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore