27 oktober 2020 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

MTC organiseert Broodje Hamburgerrit

Geplaatst op: 26 maart 2017

Op zondagmiddag 2 april a.s. staat de eerste toertocht van het motorseizoen op het programma, uitgezet door de toercommissie van MTC Hasselt. Bij deze worden dan ook alle motorrijders uit Hasselt en omgeving uitgenodigd voor deelname aan deze rit.

De tocht heeft een lengte van circa 100 kilometer en na afloop is er voor de deelnemers een broodje hamburger in het clubgebouw. Liefhebbers zijn om 13.00 uur welkom in het clubgebouw aan de Burg. Malcorpslaan waar u voor 1 euro een route-beschrijving kunt afhalen. De route is ook beschikbaar in GPS. Vertrek 13:15 uur.

“Het bevorderen van de motorsport in Hasselt en omstreken..”, is een van de doelstellingen die de motorclub Hasselt in 1984 in haar statuten liet vastleggen. Het huidige bestuur van de club neemt deze doelstelling meer dan serieus; zij wil dan ook zo veel mogelijk motorrijders kennis laten maken met de club en onder andere het rijden van tochten in clubverband. De motorclub Hasselt organiseert ieder jaar voor haar leden een toerkampioenschap. De enthousiaste  toercommissie stelt voorafgaand aan het seizoen een toerkalender op. Hierop staan gemiddeld een 20-tal toertochten waarvan ongeveer de helft door de club zelf wordt uitgezet.

De ongeveer 80 leden tellende club heeft een eigen clubgebouw aan de Burg. Malcorpslaan, dat iedere donderdagavond en zaterdagmiddag is geopend als ontmoetingsplaats voor de leden. Naast motorrijden hecht de club veel waarde aan de onderlinge contacten en gezelligheid. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore