28 november 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jantje Beton bezoekt de Willem Egbertsstraat

Geplaatst op: 27 maart 2017

Foto's Wilma de Jonge

De Speeltuin Willem Egbertsstraat kreeg maandagmiddag bezoek van Jantje Beton. Eerder won de speeltuinvereniging 1000 euro via dit goede doel voor hun toekomstplannen. Jantje Beton kwam polshoogte nemen nu en gaat er een artikel over plaatsen.

Ook plaatste boomkwekkerij Tonsel uit Dronten drie fruitbomen. Het betreft een kersen- appel- en walnootboom. Ook de kinderen uit de buurt zullen een handje meehelpen. De speeltuinvereniging is nog op zoek naar uitgebloeide bloembollen en vlinderstruiken. Deze bloembollen kunnen ingeleverd worden aan de Willem Egbertsstraat bij de nummers 1; 52 en 60. De struiken komen de bewoners graag ophalen. Mail hen voor een afspraak via speeltuinwillemegbertsstraat@gmail.com.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore