31 oktober 2020 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Open Huizen Dag in Hasselt

Geplaatst op: 29 maart 2017

Op zoek naar een woning in de regio Zwartewaterland ? Op zaterdag  1 april organiseren de NVM Makelaars weer een landelijke Open Huizen Dag.  Van 11.00 – 15.00 uur kunt u zonder voorafgaande afspraak de deelnemende woningen bezichtigingen. De deelnemende huizen zijn terug te vinden op Funda.

“De afgelopen maanden verkochten wij een groot aantal woningen voor tevreden relaties. Alleen al in Genemuiden en Zwartsluis zijn wij betrokken bij ruim 70 procent van de huizenverkopen. Daarnaast zijn wij in Hasselt betrokken bij alle nieuwbouwprojecten in ‘Om de Weede. Opdrachtgevers belonen ons werk met een 8,9. En daar zijn we natuurlijk trots op”, aldus Freek van den Berg van Bonthuis Vaartjes Makelaars.

Waarom relaties tevreden zijn? “Wij horen vaak dat mensen makkelijk onze kantoren binnenstappen. ‘Het lijkt soms net een VVV-kantoor’, zeggen we wel eens. Onze medewerkers staan met beide benen in de klei en weten wat er speelt in Zwartewaterland. Die nuchterheid trekken we door in ons prijsbeleid. Wij verkopen woningen tegen een realistische prijs voor kopers en verkopers.”

De NVM Open Huizen Dag wordt elk halfjaar gehouden. Om huizenkijkers optimaal van dienst te zijn, zijn onze kantoren tijdens het Open Huis ook geopend. “Wij presenteren daar onder andere diverse nieuwbouwprojecten in Hasselt om de Weede”, aldus Bert Vaartjes.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore