24 oktober 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vonne van der Meer naar Hasselt

Geplaatst op: 30 maart 2017

Op 10 april komt schrijfster Vonne van der Meer naar Hasselt om over haar indrukwekkende roman ‘Winter in Gloster huis’ te vertellen. Dit boek is een elegante, diepzinnige vertelling over leven en dood, die één van de meest urgente kwesties van deze tijd – hoe om te gaan met het feit dat we almaar ouder worden – op een prikkelende manier concreet maakt. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Boekhandel Goedhart is aanwezig met boeken van Vonne van der Meer.

De Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV) afdeling Hasselt-Zwartsluis, SCAB en de Bibliotheek Zwartewaterland zijn de initiatiefnemers om schrijfster Vonne van der Meer naar Hasselt te laten komen. ‘Onze vrijwilligers komen regelmatig tegen dat mensen die ouder worden het moeilijk vinden om hiermee om te gaan. Wat doe je als je eenzaam bent, of ziek en het moeilijk vindt om de dag door te komen? Het boek geeft daar geen antwoord op maar het is wel een mooie aanleiding om dit met elkaar te bespreken,’ aldus Tiny Verboom, coördinator NPV afdeling Hasselt-Zwartsluis. Ook de SCAB en de Bibliotheek zijn met dit onderwerp bezig. Het SCAB wil met het opzetten van diverse activiteiten dat mensen met elkaar in contact komen. De bibliotheek zet hiervoor graag haar deuren open, zodat het gebouw haar maatschappelijke functie behoudt.

Programma
Op maandag 10 april is iedereen welkom in de Bibliotheek Hasselt, er staat vanaf 19.30 uur koffie/thee klaar.  Om 20.00 uur start Vonne van de Meer en rond 21.30 wordt er afgesloten met een hapje en drankje.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore