27 november 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Acrogym-trio naar halve finale NK

Geplaatst op: 3 april 2017

Joanne Meerveld, Amber Ritsema en Joanne Mijnheer hebben zich geplaatst voor de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Acrogym. Dit heeft het trio zaterdag bereikt met een succesvolle oefening op het Oost-Nederlands Kampioenschap (ONK) in Ruurlo.

De jury beoordeelde hun elegante oefening met een punten totaal van 33.25. Slechts 1,2 punten achter het winnende team uit Urk. De concurrentie in de categorie ‘Dames Groepen D-Senior’ is sterk, maar de meiden hebben laten zien bij de besten te horen. Van de 26 teams die mee deden in deze categorie, hebben ze zich als zevende weten te plaatsten voor de halve finale.

Onder leiding van trainsters Kirsten Ritsema en Lianne Groen zijn de meiden heel goed door de voorrondes gekomen. Op de eerste plaatsingswedstrijd behaalden zij een zilveren medaille, met een score van 32.15 . Met de tweede plaatsingswedstrijd werden zij vierde met 31.25 punten.
Het team, dat nog maar een jaar samen traint, is nu slechts één stap verwijderd van de finale. De meiden zijn super gedreven en vastberaden er alles aan te doen, om op 13 mei in Zwolle, tijdens de halve finale een plek te veroveren op dat NK. 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore