20 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hanzestad Hasselt Marketing laat rondvaartboot te water

Geplaatst op: 3 april 2017

De Stichting Hanzestad Hasselt Marketing heeft op maandag haar nieuwe rondvaartboot te water gelaten. Met de boot willen de schippers van de stichting inwoners en toeristen meenemen op vaartochtjes door de sfeervolle grachten van Hasselt.

De werklieden, die momenteel bezig zijn met de herinrichting van de kade in Hasselt, boden welwillend hun assistentie aan bij de tewaterlating. Met een bulldozer werd het schip in het Zwarte Water getild, onder de belangstelling van de vrijwilligers van Hanzestad Hasselt Marketing.

Sponsoring
De financiering van de rondvaartboot werd mogelijk gemaakt door de gulle bijdrage van particuliere sponsors, die Hanzestad Hasselt Marketing een warm hart toedragen. Afgelopen zaterdag mocht  de stichting ook nog een cheque van € 731,63 in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Clubkas Campagne van de Rabobank. Door deze bijdragen kunnen de schippers hun langgekoesterde wens van een eigen rondvaartboot realiseren.

Boekingen
De rondvaarten maken deel uit van de arrangementen van Hanzestad Hasselt Marketing. Het bootje biedt ruimte aan kleine gezelschappen van zo’n 6 tot en met 8 personen. Een ervaren gids gaat mee voor uitleg over alle bezienswaardigheden in de Hanzestad. De stichting verwacht ook veel belangstelling voor vaartochtjes tijdens het nautisch evenement Hassailt deze zomer, als zo’n 180 historische binnenvaartschepen Hasselt bezoeken. Voor boekingen kan men terecht op de website van Hanzestad Hasselt (www.hanzestadhasselt.nl) of info@hanzestadhasselt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore