20 juni 2021 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Twee maanden gratis tennissen bij TCH

Geplaatst op: 3 april 2017

Tennisclub Hasselt trekt alles uit de kast om nieuwe leden aan zich te binden. Vanaf deze maand mogen nieuwe proefleden twee maanden gratis de baan op. Daarnaast kunnen zij profiteren van een voordelig pakket tennislessen.

Voor de snelle beslisser: als er in totaal zes proefleden zich melden beginnen dinsdag 4 april de lessen al. De serie van in totaal tien lessen kosten slechts 25 euro. Het trainingsaanbod, gegeven door clubtrainer Thory Fietje, geldt zowel voor jeugd- seniorleden.

Het hele jaar door kan men proeflid worden bij TCH. Na die proefperiode van twee maanden kan besloten worden om écht lid te worden. Voor TCH lopen 3 gastheren (v/m) rond die de proefleden wegwijs maken in het tennis en de club: Nanja Jansen, Ronald Fijn en Jan Palland. Zij zijn voor de proefleden de eerste contactpersonen en zorgen bijvoorbeeld voor tennisspullen of voor een tennispartner of groepje om mee te spelen.

Interesse? Meld je dan nu aan en profiteer daarmee van het tennisles-aanbod dat eenmalig wordt aangeboden.

Voor meer info of aanmelding stuur een email naar: janpalland1@hotmail.com

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore