22 oktober 2020 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

In Balans toont zomercollectie met modeshow

Geplaatst op: 4 april 2017

Het is inmiddels al een jarenlange traditie: de modeshow van In Balans met de zomercollecte van het Kleidingatelier. Woensdag 5 april om 15.00 uur wordt de mooiste binnengebrachte kleding getoond op de catwalk aan de Mulertstraat.

Het is hét moment dat de medewerkers van het Kledingatelier laten zien wat hen bezighoudt. Bij het Kledingatelier komt veel kleding binnen waaruit de vrijwilligers zelf kiezen wat zij aan het publiek laten zien. “Deze show houden we met name om al onze medewerkers te motiveren.”, aldus coördinator Hennie Spin. “Tegelijk is het een gelegenheid om mensen uit te nodigen en te laten zien wat In Balans .”

Deelnemers bij In Balans zijn buiten de reguliere arbeidsmarkt geraakt. Doel is hen weer maatschappelijk te activeren.

Het zijn niet alleen vrouwelijke medewerkers van het atelier die de catwalk op gaan. Ook enkele mannen die actief zijn voor het groenteam van In Balans trekken de stoute schoenen aan.

Dankzij sponsoring van Emté, Boni en Bakkerij Blom maken de deelnemers zelf gebak. Samen met een kop koffie wordt dit rondom de modeshow geserveerd.

Bij het Kledingatelier wordt tweedehands kleding binnengebracht. Daar wordt het gewassen, gestreken en indien nodig hersteld of gerestyled. Daarna wordt het voor verkocht in de winkel. Ook kunnen er cadeau-artikelen in opdracht worden gemaakt. Zo zijn ‘tafeltenten’ populair momenteel, gemaakt op de maten van tafels van klanten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore